Zařízení & příslušenství
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 portions
Suroviny
-
fresh parsley leaves only8 sprigs
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid150 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
celeriac cut into pieces140 g
-
onion cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil20 g
-
pork sausage, smoked (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)100 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2 cm)250 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces (2 cm)200 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
allspice berries3
-
dried bay leaves2
-
ham smoked, cut into pieces (1 cm)100 g
-
tomato paste60 g
-
mushroom, in oil cut into pieces100 g
-
pitted green olives cut into halves35 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sour cream to serve6 tbsp
-
lemon to serve6 slices
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1134.9 mg
Protein
21.5 g
Kalorie
1312.3 kJ /
313.6 kcal
Tuk
21.1 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
6.7 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ukrainian cuisine
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sauerkraut soup
50min
Liver cake
1h 50min
Chicken liver pâté
2h 20min
Ukrainian borscht
35min
Liver Cake
1h 50min
Tuna dip
15min
Stywe pap (firm porridge)
40min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Goulash soup
2h 35min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h