Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot, cut into pieces
- 140 g celeriac, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
- 35 g pitted green olives, cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream, to serve
- 6 slices lemon, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1312.3 kJ / 313.6 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1134.9 mg
Alternativní recepty
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Easter Babka
2 Std. 30 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Sauerkraut soup
50 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Rabbit stew
1h
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Beef Goulash Soup
1h 15 min