Kompatibilní verze
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de harina de maíz precocida (harina Pan)
- 8 huevos
- 450 g de cebolla en cuartos
- 250 g de aceite de girasol
- 500 g de leche entera fría
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizco de pimienta molida
- 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2099.3 kJ / 501.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 755.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastafrola de membrillo
2h
Pan de maíz con queso y cebolla (Sopa Paraguaya)
1h
Tarta de ricota
4h
Bizcochitos de grasa
40 min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Pionono relleno de dulce de leche
50 min
Empanadas de carne
1u. 50min
Espuma rápida de frutillas y bananas congeladas
10min
Pastafrola de membrillo
2h
Budín de mandarinas
55 min
Tortas fritas
1h 5 min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30 min