Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

4.7 31 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
12 raciones

Suroviny

  • de harina de maíz precocida
    450 g
  • huevos
    8
  • de cebolla en cuartos
    450 g
  • de aceite de girasol
    250 g
  • de leche entera fría
    500 g
  • de sal
    2 - 3 cucharaditas
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizco
  • de mozzarella fresca (con el líquido)
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 501.8 kcal / 2099.3 kJ
Protein 16 g
Tuk 33.8 g
Sacharidy 35.2 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 9 g
Sodík 755.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...