
Kompatibilní verze
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de harina de maíz precocida
- 8 huevos
- 450 g de cebolla en cuartos
- 250 g de aceite de girasol
- 500 g de leche entera fría
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizco de pimienta molida
- 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 501.8 kcal / 2099.3 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 33.8 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 755.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadas de humita
1hod. 30min
Pastafrola de naranja
3hod.
Sirope de vino blanco
12hod.
Pastafrola de membrillo
2hod.
Empanadas de pollo
2hod. 30min
Bollos de pan de batata
3hod.
Medialunas de manteca
5hod. 30min
Guiso típico Uruguayo
55min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1hod. 50min
Tortas fritas
1hod. 5min
Chipa
30min
Pastafrola de membrillo
2hod.