![Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso) Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/810d40de-34cb-4a4e-8fa2-268c26394fd1/Derivates/e7267e52-c836-4590-b020-86eaace8b17f.jpg)
Kompatibilní verze
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de harina de maíz precocida (harina Pan)
- 8 huevos
- 450 g de cebolla en cuartos
- 250 g de aceite de girasol
- 500 g de leche entera fría
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizco de pimienta molida
- 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2099.3 kJ / 501.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 755.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Pan de nieve
40 мин.
Empanadas de humita
1ч. 30 мин.
Chipa
30 min
Cuadraditos de limón y amapola
45 min
Bizcochuelo de vainilla
40 мин.
Medialunas de manteca
5h 30min
Budín de naranja
1 godz.
Tarta soufflé de espinaca
1 godz.
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Empanadas de carne
1h 50 min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1ч. 45 мин.