Kompatibilní verze
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de harina de maíz precocida (harina Pan)
- 8 huevos
- 450 g de cebolla en cuartos
- 250 g de aceite de girasol
- 500 g de leche entera fría
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizco de pimienta molida
- 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2099.3 kJ / 501.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 755.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de queso brasileño sin gluten
1 Std. 10 Min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2 Std.
Polenta con boloñesa de pollo
45min
Empanadas de pollo
2h 30min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Pan de maíz con queso y cebolla (Sopa Paraguaya)
1h
Chipa
30min
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min
Empanadas de carne
1h 50min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min