Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de cebolla en cuartos
- 45 g de mantequilla
- 15 g de aceite de girasol
- 70 g de harina
- 400 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso gallego (de tetilla o Arzúa-Ulloa) en trozos
- 400 g de maíz en conserva, escurrido
Masa
- 500 g de harina
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de agua
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadas de humita
1h 30min
Pascualina
1h 45min
Pastafrola de membrillo
2h
Empanadas de pollo
2h 30 min
Pepitas
55min
Pizza armenia (lehmeyun)
1h 30min
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Buñuelos de acelga
45min
Empanadas criollas
3h
Pastafrola de membrillo
2h
Tortas fritas
1 godz. 5 min