Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Mandeln, blanchiert
- 40 g Hefe, zerbröselt
- 230 g Milch
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 150 g Rosinen
- 80 g Orangeat
- 80 g Zitronat
Belag und Fertigstellung
- 100 g Butter, in Flöckchen
- 80 g gehobelte Mandeln
- 50 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 48 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stollenkonfekt
2h 30min
Cranberry-Orangen-Plätzchen
50min
Drömmar
50min
Quark-Nuss-Stollen
2h 30min
Osternest
2h
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 godz.
Christstollen-Cantuccini
2h 30min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Sägespänekuchen
2h
Omas bester Mohnkuchen
1h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h