
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier
- 280 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 geh. TL Zimt
- 230 g Butter in Stücken
- 520 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- Weichweizengrieß zum Ausstreuen
- 1000 g Zwetschgen geviertelt
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 276 kcal / 1153 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 55 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2hod.
Apfelkuchen mit Streuseln
2hod. 30min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1hod. 50min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1hod. 45min
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1hod. 10min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1hod. 45min
Ostertorte
7hod.
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1hod. 30min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2hod. 15min
Klassischer Käsekuchen
4hod.
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2hod.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1hod. 30min