Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Eier
- 280 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 geh. TL Zimt
- 230 g Butter, in Stücken
- 520 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- Weichweizengrieß zum Ausstreuen
- 1000 g Zwetschgen, geviertelt
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1153 kJ / 276 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 55 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Küken-Amerikaner
2 Std. 30 Min
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10h
Carrot-Cheesecake
1 Std. 30 Min
Birnentarte
2h
Bratapfel-Käsekuchen
10 Std. 20 Min
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1 Std. 20 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 Std. 30 Min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h