Zařízení & příslušenství
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
20 Stücke
Suroviny
-
Eier5
-
Zucker280 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zimt1 geh. TL
-
Butter in Stücken230 g
-
Mehl520 g
-
Backpulver2 TL
-
Weichweizengrieß zum Ausstreuen
-
Zwetschgen geviertelt1000 g
-
Salz1 Prise
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Sodík
55 mg
Protein
5 g
Kalorie
1153 kJ /
276 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Kartoffel-Körbchen mit Eiern und Speck
40min.
Rhabarber-Baiser-Kuchen
1hod. 20min.
Blaubeer-Cheesecake
8hod. 20min.
Apfelkuchen mit Streuseln
2hod. 30min.
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1hod. 30min.
Apfel-Gugelhupf
2hod. 30min.
Marzipan-Eierlikör-Torte
3hod.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1hod. 30min.
Zebra-Käsekuchen
3hod.
Pistazien-Mini-Gugelhupfe
1hod.
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1hod. 20min.
Limoncello-Torte
2hod. 30min.