Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de arroz para sushi
- 530 g agua, más un extra para remojar
- 3 cdas de vinagre de arroz, natural (ver tip)
- 1 ½ cdas de azúcar
- 2 cditas de sal
- 14 camarones medianos crudos, pelados y desvenados
- 7 hojas de alga nori, en mitades
- 1 zanahoria pelada y en juliana
- ½ pepino sin semillas y en juliana
- 1 aguacate, en rebanadas finas
- pasta de wasabi, lista para usar, para servir
- salsa de soya, para servir
- jengibre encurtido, tipo "beni shoga", para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 476.9 kJ / 114 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 373.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Nigiri sushi
1h
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2 Std. 10 Min
Salteado asiático con noodles TM6
45 min
Ramen japonés
1h 40min
Donas de sushi
50min
Sushi California
1h
Cocción de arroz jazmín (200 g) TM6
35min
Cocción de arroz jazmín (400 g) TM6
35min
Cocción de arroz jazmín (350 g) TM6
35min