Pan de leche (método Tangzhong)

Pan de leche (método Tangzhong)

2.7 111 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
12 rebanadas

Suroviny

  • 740 g de harina de trigo dividido en 2 (60 g y 680 g)
  • 450 g de leche entera, muy fría (ver tip)
  • 55 g de yemas de huevo
  • 60 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • 4 cditas de leche en polvo
  • 2 cditas de levadura seca instantánea
  • 60 g de mantequilla sin sal temperatura ambiente y en trozos
  • agua fría para rociar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 108 mg
Protein 5 g
Kalorie 649 kJ / 155 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...