Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 740 g de harina de trigo, dividido en 2 (60 g y 680 g)
- 450 g de leche entera, muy fría (ver tip)
- 55 g de yemas de huevo
- 60 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 cditas de leche en polvo
- 2 cditas de levadura seca instantánea
- 60 g de mantequilla sin sal, temperatura ambiente y en trozos
- agua fría, para rociar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 108 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Queso crema casero
40 min
Pan artesanal TM6
5 godz.
Pan de caja blanco
2 Std.
Pan brioche
14 godz.
Pan de caja blanco
2 Std.
Helado de chocolate y chile con jarabe de whisky TM6
14 godz. 20 min
Garapiñados sorpresa
25 Min
Pan de leche con nueces
1 godz. 50 min
Bollitos para la cena
1h 40min
Trenza de pan de leche
2hod. 20min
Bolillos caseros
1h 40min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.