
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 740 g de harina de trigo dividido en 2 (60 g y 680 g)
- 450 g de leche entera, muy fría (ver tip)
- 55 g de yemas de huevo
- 60 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 cditas de leche en polvo
- 2 cditas de levadura seca instantánea
- 60 g de mantequilla sin sal temperatura ambiente y en trozos
- agua fría para rociar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 155 kcal / 649 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 108 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja
2hod. 30min
Pan de caja blanco
2hod.
Roles de canela
2hod. 30min
Bollitos para la cena
1hod. 40min
Rosca de Reyes
3hod.
Trenza de pan de leche
2hod. 20min
Bolillos caseros
1hod. 40min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2hod.
Pan de caja con ajonjolí
2hod.
Pan de caja blanco
2hod.
Pan artesanal TM6
5hod.
English muffins
1hod. 30min