Pan de leche (método Tangzhong)
TM6 TM5

Pan de leche (método Tangzhong)

2.7 (97 hodnocení)

Suroviny

  • 740 g de harina de trigo, dividido en 2 (60 g y 680 g)
  • 450 g de leche entera, muy fría (ver tip)
  • 55 g de yemas de huevo
  • 60 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • 4 cditas de leche en polvo
  • 2 cditas de levadura seca instantánea
  • 60 g de mantequilla sin sal, temperatura ambiente y en trozos
  • agua fría, para rociar

Nutriční hodnoty
na 1 rebanada
Kalorie
649 kJ / 155 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
26 g
Tuk
4 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
1 g
Sodík
108 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty