
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate amargo en trozos
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 243 kcal / 1016 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 14 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dulce de leche
1hod. 10min
Crema batida insuperable
30min
Pastel double fudge
3hod.
Curd de limón TM6
20min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Glaseado blanco
2hod.
Helado de mousse de chocolate
3hod.
Ganache de chocolate
15min
Bombones rellenos de toffee
1hod. 5min
Ganache de chocolate
35min
Macarrones con merengue francés
1hod. 30min
Macarrones con merengue suizo
1hod. 10min