Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de chocolate
10 Min
El mejor pastel de chocolate
1h
Crema batida insuperable
30 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Crema batida
10 Min
Ganache de chocolate
35 Min
Betún de ganache de chocolate
12h
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Pastel double fudge
3 Std.
Fondant de malvavisco
2h 15min
Betún de chocolate
10 Min
Glaseado de crema de mantequilla
5 min