![Glaseado de chocolate (ganache) Glaseado de chocolate (ganache)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/db0215fb-384e-436e-b747-01617a74c492/Derivates/5e817a59-8a95-4a7c-85e3-c8289cea0d2d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta sable
1hod. 50min
Masa sablé
10 min
Galletas glaseadas
1 Std. 30 Min
Azúcar glass
5 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Crema batida
10 min
Glaseado blanco
2 Std.
Brownies
50 Min
Masa sablé
10 min
Glaseado de azúcar glass
10 min
Crema pastelera
10 min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1 Std.