Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaseado blanco
2 godz.
Crema pastelera
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Masa sablé
10min
Choux y eclairs
1h 30min
Ganache de chocolate
45 min
Ganache de chocolate
35min
Pasta para galletas
1 godz.
Glaseado de azúcar glass
10min
Brownies
50min
Betún de ganache de chocolate
12h
Azúcar glass (200 g)
5 min