Zařízení & příslušenství
Glaseado de chocolate (ganache)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
180 g
Suroviny
-
100 g de chocolate amargo en trozos
-
80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 50 g
Sodík
14 mg
Protein
3 g
Kalorie
1016 kJ /
243 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
IDEAS SENCILLAS
164 recepty/-ů
Mexiko
Mexiko
Mohlo by se vám také líbit...
Ganache de chocolate
15 min
Los alfajorcitos de mi abue
1 godz. 45 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Pasta sable
1 godz. 50 min
Glaseado blanco
2 godz.
Alfajores Argentinos
1 godz. 10 min
Masa sablé
10 min
Ganache de chocolate
15 min
Masa sablé
10 min
Glaseado de chocolate
10 min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
Panqué cubierto con chocolate TM6
1 godz.