
Zařízení & příslušenství
Rajčatový kečup
Příprava 15min
Celkový 40min
2 porce
Suroviny
-
zralých rajčat na čtvrtky250 gramů
-
červené papriky na kousky45 gramů
-
červené cibule napůl35 gramů
-
stroužku česneku½
-
červeného vinného octa15 gramů
-
muškátového oříšku, nastrouhaného1 špetka
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
sladké červené papriky¼ čajové lžičky
-
soli¼ čajové lžičky
-
medu15 gramů
Nutriční hodnoty na 2 porce
Kalorie
127.8 kcal /
534.8 kJ
Protein
3.4 g
Tuk
0.8 g
Sacharidy
29.5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sodík
599.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Výběr porcí
244 recept
Česká republika
Česká republika