Zařízení & příslušenství
Rajčatový kečup
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 porce
Suroviny
-
250 gramů rajčat v plechovce250 gramů zralých rajčat na čtvrtky
-
45 gramů červené papriky na kousky
-
35 gramů červené cibule napůl
-
½ stroužku česneku
-
15 gramů červeného vinného octa
-
1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
¼ čajové lžičky sladké červené papriky
-
¼ čajové lžičky soli
-
15 gramů medu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 porce
Sodík
599.7 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
534.8 kJ /
127.8 kcal
Tuk
0.8 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
29.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Výběr porcí
244 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pesto z medvědího česneku
20min.
Pesto z medvědího česneku s dýňovými semínky
10min.
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2hod. 10min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Rajčatový kečup
40min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Jahodový džem
1hod. 5min.
Rajčatový džem
50min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Třešňový džem
35min.
Šípkový sirup
24hod. 30min.
Kremrole
2hod. 5min.