Rajčatový kečup

Rajčatový kečup

4.0 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 porce

Suroviny

  • 250 gramů zralých rajčat na čtvrtky
    250 gramů rajčat v plechovce
  • 45 gramů červené papriky na kousky
  • 35 gramů červené cibule napůl
  • ½ stroužku česneku
  • 15 gramů červeného vinného octa
  • 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¼ čajové lžičky sladké červené papriky
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 15 gramů medu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 porce

Sodík 599.7 mg
Protein 3.4 g
Kalorie 534.8 kJ / 127.8 kcal
Tuk 0.8 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 29.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...