Zařízení & příslušenství
香料油漬風乾小番茄
Příprava 10min.
Celkový 6hod.
4 人份
Suroviny
-
小番茄 (洗淨,去蒂頭)550 克
-
蒜頭 切半10 克
-
5 克 新鮮迷迭香新鮮羅勒 (或九層塔)10 克
-
橄欖油100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
32.3 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
5190.3 kJ /
1241.7 kcal
Tuk
121.3 g
Vláknina
9.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
40.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
用低溫烘培自製美味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan