香料油漬風乾小番茄

香料油漬風乾小番茄

5.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 6hod.
4 人份

Suroviny

  • 小番茄 (洗淨,去蒂頭)
    550 克
  • 蒜頭 切半
    10 克
  • 新鮮羅勒 (或九層塔)
    10 克
    5 克 新鮮迷迭香
  • 橄欖油
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 32.3 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 5190.3 kJ / 1241.7 kcal
Tuk 121.3 g
Vláknina 9.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 40.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...