Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g wiśni, świeżych, bez pestek (patrz wskazówka)
- 1200 g wody
- 75 - 125 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 411.6 kJ / 98.4 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 9.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalafior z maślaną bułką tartą
40min
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20 Min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50min
Mleko z miodem i czosnkiem
5 Min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50min
Rumienienie kiełbasy
20 Min
Kompot z rabarbaru
2h 15min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Zapiekanki z pieczarkami i serem
40min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 Std. 15 Min