Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 kolby kukurydzy, pokrojone na 3-4 kawałki (patrz wskazówka)
- woda, do poziomu max (2,2 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 275.3 kJ / 65.8 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 11.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Obieranie i gotowanie młodych ziemniaków (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 Min