柳橙果乾磅蛋糕

柳橙果乾磅蛋糕

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
1 個

Suroviny

  • 奶油 (volitelně) 塗抹烤盤用
  • 風乾柳橙片 切半
    10 克
  • 冰糖
    40 克
  • 無鹽奶油 (切塊,室溫軟化)
    175 克
  • 自製冰糖粉
    150 克
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 泡打粉
    5 克
  • 奶粉 (volitelně)
    4 克
  • 3 顆
  • 風乾柳橙片 用剪刀每片剪成四塊
    20 克
    1 顆 柳橙, 取皮屑和果肉,果肉切丁約1.5公分
  • 溫水
    2 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 個

Sodík 250.3 mg
Protein 45 g
Kalorie 12570 kJ / 3007 kcal
Tuk 162 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 937.9 g
Sacharidy 355.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...