Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 南瓜 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)
- 3 顆 蛋
- 700 克 水
- ½ 茶匙 鹽
-
150
克 高湯
nebo 150 克 水 - 5 克 醬油
- 50 克 鴻喜菇 ,切丁(約1公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
- 30 克 青豆 (新鮮或冷凍)
- 1 茶匙 太白粉 ,先與1大匙水調勻
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 494.9 kJ / 118.4 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.8 g