南瓜蒸蛋
TM6 TM5

南瓜蒸蛋

4.1 ( 14 hodnocení )

Suroviny

  • 100 克 南瓜 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)
  • 3 顆 蛋
  • 700 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 150 克 高湯
    nebo 150 克 水
  • 5 克 醬油
  • 50 克 鴻喜菇 ,切丁(約1公分)
  • 30 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
  • 30 克 青豆 (新鮮或冷凍)
  • 1 茶匙 太白粉 ,先與1大匙水調勻

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
118.4 kcal / 494.9 kJ
Protein
8.2 g
Tuk
4.2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty