
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 300 g masła orzechowego schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 220 g masy kajmakowej schłodzonej, podzielonej na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 283.7 kcal / 1187 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Sodík
- 157.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48hod.
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48hod.
Biszkopt kakaowy
4hod.
Biszkopt kakaowy z olejem
4hod.
Wilgotny biszkopt z olejem
4hod.
Biszkopt czekoladowy
4hod.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40min
Krem michałkowy biały
6hod. 20min
Krem kokosowy
15min