Zařízení & příslušenství
Smalec (svinerillette)
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 10min.
525 g
Suroviny
-
æbler udkernet og skåret i stykker150 g
-
løg skåret i kvarte100 g
-
fed hvidløg1
-
røget bacon skåret i stykker (2-3 cm)100 g
-
svinefedt skåret i stykker (1 cm - se tip)450 g
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
merian, tørret1 tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 525 g
Sodík
2761.6 mg
Protein
56.4 g
Kalorie
14178.5 kJ /
3388.7 kcal
Tuk
335.9 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
112.3 g
Sacharidy
33.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hummus dip
Žádné hodnocení
Cremet broccolisauce
35min.
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení
Mojo Sauce til skaldyr
Žádné hodnocení
Stærk ostedip
Žádné hodnocení
Vinaigrette med lime og coriander
Žádné hodnocení
Apple cider dressing
Žádné hodnocení
Caramelliseret balsamico reduktion
Žádné hodnocení
Yoghurt dressing
Žádné hodnocení