Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 20 g azeite
- 150 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio de queijo
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 80 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 80 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 130 g queijo feta esfarelado
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 5 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2674.3 kJ / 639.2 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 916.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galete de frango familiar
1hod. 55min
Esparregado com polenta frita
2 Std. 30 Min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1 Std. 40 Min
Sanduíche de frango com maionese de beterraba
40min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12u.
Manakish (pão za'atar)
2h 40min
Garoupa com molho e banana da terra
1h 35min
Queques de queijo feta e tomate cereja
40min
Tarte de couve roxa e maçã
40min
Panados de carne de porco - Kotlety mielone
30 Min
Sushi descomplicado
45min
Gozleme (pão turco de frigideira recheado)
1 Std. 40 Min