Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 20 g azeite
- 150 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio de queijo
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 80 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 80 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 130 g queijo feta esfarelado
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sementes de sésamo
- 5 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2674.3 kJ / 639.2 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 916.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovinhos da Páscoa com lemon curd
25min
Salada de rabanete e cenoura com coentros -TM6
Žádné hodnocení
Menu: Paella, salada pipirrana e mousse de chocolate com calda de frutos silvestres
Žádné hodnocení
Jambalaya com chouriço, camarão e manga
3h
Mousse de chocolate de São Tomé e Príncipe
2h
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Žádné hodnocení
Torta de presunto e requeijão
2 Std. 10 Min
Dip de alcaparras e azeite
5min
Mac & cheese com queijo cheddar vegan
3h
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2h
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14 Std.
Massa de tomate seco e tempeh
30 min