Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá

Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá

4.7 3 rating
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 2hod. 30min.
30 unidades

Suroviny

Ganache de chocolate e maracujá
  • chocolate de leite partido em pedaços
    170 g
  • polpa de maracujá s/ açúcar
    75 g
  • açúcar
    15 g
  • manteiga s/ sal
    30 g
Macarons roxos
  • açúcar
    210 g
  • amêndoa s/ pele
    110 g
  • claras de ovo (ver dica)
    100 g
  • Corante alimentar em gel roxo (ver dica)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 11.6 mg
Protein 1.7 g
Kalorie 386.2 kJ / 92.3 kcal
Tuk 4.4 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...