Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache de chocolate e maracujá
- 170 g chocolate de leite partido em pedaços
- 75 g polpa de maracujá s/ açúcar
- 15 g açúcar
- 30 g manteiga s/ sal
Macarons roxos
- 210 g açúcar
- 110 g amêndoa s/ pele
- 100 g claras de ovo (ver dica)
- Corante alimentar em gel roxo (ver dica)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 386.2 kJ / 92.3 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 11.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3h 10min
Conserva de maçã para rechear tartes
45 min
Patê de atum, damasco e gorgonzola
10min
Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho
1u.
Chamuças de amêndoa e ovos-moles
1u. 20min
Verrines de rabanete e queijo de cabra fresco
20min
Torta de limão com merengue
2h 30min
Creme de limão (lemon curd)
1u.
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2h 30min
Ganache de coco para macarons
3h 15min
Macarons passo-a-passo
1h 30 min
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2h 30min