Chrupka z białej czekolady do tortów

Chrupka z białej czekolady do tortów

4.6 682 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
16 porcji

Suroviny

  • 50 g migdałów, w płatkach uprażonych uprzednio na suchej patelni
  • 50 g płatków kukurydzianych typu corn flakes
  • 100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 15 g oleju

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 28.4 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 298 kJ / 71.2 kcal
Tuk 4.5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...