Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 250 g cukierków, typu Michałki z Wawelu Białe®
- 400 g śmietany, min. 30% tłuszczu, dobrej jakości, w tym 300 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- 300 g sera mascarpone, mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1038.8 kJ / 248.3 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 84.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Krem malinowy
30min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Wilgotny biszkopt z olejem
4hod.
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 Std. 25 Min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10min
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 Std. 25 Min