Zařízení & příslušenství
水晶水果粽
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
10 個
Suroviny
-
吉利T粉 (蒟蒻果凍粉,詳見要訣)20 克
-
水600 克
-
糖50 克
-
檸檬汁 (volitelně)10 克
-
水果 切小丁
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 10 個
Sodík
213.4 mg
Protein
0 g
Kalorie
2661.7 kJ /
636.8 kcal
Tuk
1.4 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
156.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
飄粽香
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan