Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 100 g Bärlauch, in Stücken (4 cm)
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 300 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
Chnöpfli braten
- 2 EL Bratbutter
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2229 kJ / 532 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Bündner Gerstensuppe
55 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Risotto Cinque P
30 min
Bündner-Spätzli
45 min
Bündner Capuns
35 min
Kürbisrisotto
35 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50 min
Knöpfli
50 min
Knöpfli
50 min
Schinkengipfeli
35 min