
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gruyère in Stücken (2 cm)
- 100 g Bärlauch in Stücken (4 cm)
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 300 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
Chnöpfli braten
- 2 EL Bratbutter
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 532 kcal / 2229 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 53 g
Alternativní recepty
Balsamico-Dressing
10 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Knöpfli
50 Min
Kürbiskern-Salatsauce
10 Min
Knöpfli
50 Min
Schinkengipfeli
35 Min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Bündner-Spätzli
45 Min
Bündner Capuns
35 Min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Bündner Gerstensuppe
55 Min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min