Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Haferflocken, grob
- 75 g Dinkelmehl
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 40 g Sesam
- 40 g Leinsamen
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Fleur de Sel
- 220 g Wasser
- 30 g Rapsöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 6734 kJ / 1617 kcal
- Protein
- 52.5 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 102 g
Alternativní recepty
Toastbrot
3 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Knusper-Müesli
2h
Dinkel-Knäckebrot
2h
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 Min
Knäckebrot
2 Std. 30 Min
Früchte-Nussbrötli
3h 5min
Balsamico-Dressing
10 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Berner Zopf
1h 45min