Pilzrisotto mit Kürbissalat

Pilzrisotto mit Kürbissalat

4.8 78 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

Pilzrisotto
  • Petersilie, frisch
    ½ Bund
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    80 g
  • Schalotten halbiert
    40 g
  • Pilze, frisch (Kräuterseitlinge, Austernpilze und Steinpilze), geputzt und in Scheiben (2 mm)
    300 g
    300 g Champignons, frisch, geputzt und in Scheiben (2 mm)
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • Pinienkerne
    20 g
  • Risottoreis (e.g. Carnaroli, Arborio und Kochzeit 20 Minuten)
    320 g
  • Weisswein, trocken
    90 g
  • Wasser
    800 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) zerkrümmelt
    1
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL
Kürbissalat und Fertigstellung Risotto
  • Karotten in Stücken
    250 g
  • Äpfel in Stücken
    300 g
  • Hokkaido-Kürbis
    300 g
  • Zimt
    1 TL
  • Ahornsirup
    3 EL
  • Orangen frisch gepresst
    2
  • Salz (volitelně)
    ½ TL
  • Baumnusskerne
    75 g
  • Butter in Stücken
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 636 mg
Protein 21 g
Kalorie 3797 kJ / 907 kcal
Tuk 42 g
Vláknina 9.4 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 115 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...