Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 500 g de tomates, coupées en morceaux
- ½ c. à café de poivre noir moulu, et 1 pincée
- 1 c. à café de paprika
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe
- 120 g d'eau
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel, et 1 pincée
- 2 brins de thym frais
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 1 citron jaune, coupé en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1291.8 kJ / 308.7 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 728.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Tajine de calamar aux poivrons
45min
Chakchouka au four
1 Std. 10 Min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50min
Légumes aux haricots verts
30min
Lotte à la provençale
50min
Soupe vietnamienne aux crevettes
30min
Gratin de poisson et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Pâtes à l'encre de seiche, crevettes et sauce crémée au safran
1 Std. 15 Min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1 Std. 15 Min