Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 teentjes knoflook
- 100 g rode uien, in vieren gesneden
- 10 g olijfolie
- 500 g lamsgehakt, laag v.g. (5-10%), in stukken
- 2 el tomatenpuree
- 2 tl granaatappelsiroop
- 1 tl gemalen kaneel
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 ½ tl gemalen koriander
- 1 - 1 ½ tl gedroogde chilivlokken, naar eigen smaak
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 30 g pijnboompitten, geroosterd
- 6 takjes verse peterselie, enkel de bladeren, grof gehakt
- 6 vellen filodeeg
- 3 el boter, gesmolten
- 2 el sesamzaad
- 300 g volle yoghurt
- 1 el verse korianderbladeren, grof gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 616 kJ / 147 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 189 mg
Alternativní recepty
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Hummus
5 Min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 godz. 15 min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Geroosterde aubergines
Žádné hodnocení
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Limonade
5 Min
Bevroren veenbessen margarita
5 Min