Zařízení & příslušenství
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Příprava 5min.
Celkový 25min.
280 g
Suroviny
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 280 g
Sodík
1212.1 mg
Protein
16.5 g
Kalorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Tuk
121 g
Vláknina
34.5 g
Nasycený tuk
13.6 g
Sacharidy
80.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Caramelised red onion chutney
24hod.
Pickled watermelon rind
1hod. 30min.
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1hod. 35min.
Indonesian yellow spice paste
40min.
Empanada pastry
45min.
Bagels with bacon jam and egg
3hod. 20min.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min.
Chilli crunch (TM6)
30min.
Everyday gourmet butter
35min.
Harissa
25min.
Fondant au chocolate
50min.
Balinese Betutu chicken
5hod. 35min.