Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 58.6 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 405 mg
Alternativní recepty
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Homemade "Velvety" Cheese
4h 40 min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Pickled vegetables
745 Std.
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Black garlic and onion jam
55 min