
Kompatibilní verze
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley leaves only
- 2 sprigs fresh oregano leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 387.5 kcal / 1620 kJ
- Protein
- 31.8 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Sodík
- 155.3 mg
Alternativní recepty
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter, TM6)
72hod. 30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod. 50min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3hod. 15min
Chilli crunch (TM6)
30min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Santa Maria Dry Rub
5min
All-Purpose Meat Rub
5min
Minced Meat
35min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24hod. 30min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min