Kompatibilní verze
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 155.3 mg
Alternativní recepty
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4u. 20min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Ancho chilli bean bowl
1h
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40 min.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min