Kompatibilní verze
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 155.3 mg
Alternativní recepty
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Slow-cooked lamb Madras
Žádné hodnocení
Old fashioned apple mocktail
1h 5min
Lime and ginger dressing
30 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min