Kompatibilní verze
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 155.3 mg
Alternativní recepty
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Ube Coffee
10 Min
Salsa verde
5min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Croque Madame
45 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Fresh tomato chutney
10 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod.