Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
TM6

Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Sous vide steaks

  • 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
  • ½ tsp ground black pepper
  • 4 garlic cloves
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)

Chimichurri sauce

  • 20 g fresh parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh oregano, leaves only
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp dried chilli flakes
  • 15 g red wine vinegar
  • 20 g water
  • 10 g Dijon mustard
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 pinches ground black pepper

Bean puree

  • 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
  • 20 g lemon juice
  • 100 g water
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry

To Serve

  • 150 g fresh baby spinach and rocket mix
  • 50 g red onion, thinly sliced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1620 kJ / 387.5 kcal
Protein
31.8 g
Sacharidy
15 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
4.3 g
Vláknina
9.5 g
Sodík
155.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty