Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 150 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 55, pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 20 g de beurre, en morceaux
- farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3273 kJ / 893 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 50 g
Alternativní recepty
Pain de mie vapeur sans croûte
3 Std. 10 Min
Baguette viennoise
2h 30 min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Beurre bordelais
30min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Brioche feuilletée
5h
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Baguettes apéritives au curry et fromage
2h 35 min
Gressins au romarin
1h 40min
Préfou au beurre aillé
3h