Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
L'insert crème brûlée
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 4 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de rhum
La mousse au chocolat
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 3 œufs
Le biscuit
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2562.5 kJ / 615.8 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 166.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche vanille et framboise
50h 30min
Macarons à la fraise
2 Std. 30 Min
Paris-Brest
3h
Chocolats de Noël
1h
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16sa
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16h 30min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Napolitain
4h 20min
Bûchette framboise et chocolat blanc
16sa
Bûche glacée
8h
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Galette des rois à la frangipane à la vanille
1 Std. 20 Min