Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine T45
- 1 œuf
- 75 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre demi-sel, en morceaux
La garniture et la finition
- 100 g de beurre froid, en morceaux,
- 80 g de cassonade
- 3 c. à soupe de cannelle en poudre
- farine, pour fariner
- 50 g de lait
- sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Buns à la cannelle
3 Std. 40 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Brioche au lait de coco
3 godz. 10 min
Babka choco-noisettes
2 Std. 55 Min
Cruffins américains
3 godz. 50 min
Muffins crumble aux myrtilles
45 Min
Kanelbullars scandinaves
4 Std. 40 Min
Brioche à la cannelle glacée
2 Std. 20 Min
Babka aux myrtilles
4h 50min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min