Zařízení & příslušenství
黑麦葡萄干欧包
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
1 个
Suroviny
-
干酵母粉 (约½满茶匙)2 克
-
高筋面粉200 克
-
黑麦面粉100 克
-
冰水 依面粉的吸水性进行调整230 - 240 克
-
盐 (约1平茶匙)4 克
-
黄油10 克
-
葡萄干100 克
-
高筋面粉 撒粉用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
1578.8 mg
Protein
38.9 g
Kalorie
6059.3 kJ /
1448.2 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
20.8 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
300.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
从零开始做面包
10 recepty/-ů
Čína
Čína