炒鸡肉条

炒鸡肉条

4.5 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食谱

Suroviny

  • 橄榄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (volitelně)
    2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉 (volitelně)
    2 - 3 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食谱

Sodík 599.8 mg
Protein 46 g
Kalorie 2001.6 kJ / 476.6 kcal
Tuk 32.6 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 0.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...