Zařízení & příslušenství
菌菇汤
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份
Suroviny
-
油1 茶匙
-
葱 切末,再额外准备些装饰用15 克
-
新鲜香菇 切片100 克
-
白蘑菇 切片100 克
-
蟹味菇 切去根部100 克
-
金针菇 切去根部100 克
-
白玉菇 切去根部100 克
-
水1000 克
-
盐2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.4 g
Kalorie
124 kJ /
29 kcal
Tuk
1.1 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína