Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de harina
- 2 huevos
- 10 g de agua
- 3 sobres de tinta de calamar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 521 kJ / 18 kcal
- Protein
- 96 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 188 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa pesto
10 Min
Huevos benedictinos
1 godz.
Huevos pochados
25 Min
Salsa holandesa
15 Min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2h 20min
Salsa holandesa
15 Min
Salsa bechamel
15 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
12 Std. 45 Min
Salsa holandesa TM6
15 Min
Pasta quebrada
5 Min
Salsa holandesa rápida
10 Min
Masa para pasta fresca
1 godz.