Zařízení & příslušenství
椒麻蘑菇
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
水1100 克
-
蘑菇 去除根部250 克
-
葱 切段只取绿色部分50 克
-
冷水 提前准备好凉白开
-
糖 (约½茶匙)2 克
-
盐 (约¼茶匙)1 克
-
蚝油10 克
-
麻油5 克
-
蒜头2 瓣
-
花椒油5 克
-
生抽10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
823.3 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
447.5 kJ /
107 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日凉拌菜
10 recepty/-ů
Čína
Čína
美善品善厨 食谱精选
15 recepty/-ů
Čína
Čína