Zařízení & příslušenství
熟醉大闸蟹
Příprava 20min.
Celkový 25hod. 20min.
8 个
Suroviny
-
水 蒸煮用600 克
-
大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好8 只
-
老抽100 克
-
生抽200 克
-
美极鲜味汁50 克
-
八角2 只
-
干辣椒1 - 2 支
-
白芷2 片
-
桂皮1 块
-
白豆蔻3 颗
-
红花椒20 克
-
姜 切片100 克
-
葱 切段100 克
-
橙 取皮½ 只
-
话梅 选咸话梅最佳8 颗
-
蚝油75 克
-
花雕酒1000 克
-
糖700 克
-
盐100 克
-
白兰地100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
1752.5 mg
Protein
12 g
Kalorie
688.6 kJ /
164.8 kcal
Tuk
1.7 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中秋家常料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína
美善品善厨 食谱精选
15 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
海参炖蛋
30min.
豆豉蒸鲜鲍
30min.
红烧带鱼
45min.
蒜薹炒鱿鱼
35min.
炖鱼
45min.
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Žádné hodnocení
自制鱼丸
Žádné hodnocení
糟溜鱼片TM7
Žádné hodnocení
荠菜蘑菇烩鱼片
25min.
家烧带鱼
30min.
白蟹豆腐煲
Žádné hodnocení
三文鱼菌菇烩饭
30min.