熟醉大闸蟹

熟醉大闸蟹

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 25hod. 20min.
8 个

Suroviny

  • 蒸煮用
    600 克
  • 大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好
    8 只
  • 老抽
    100 克
  • 生抽
    200 克
  • 美极鲜味汁
    50 克
  • 八角
    2 只
  • 干辣椒
    1 - 2 支
  • 白芷
    2 片
  • 桂皮
    1 块
  • 白豆蔻
    3 颗
  • 红花椒
    20 克
  • 切片
    100 克
  • 切段
    100 克
  • 取皮
    ½ 只
  • 话梅 选咸话梅最佳
    8 颗
  • 蚝油
    75 克
  • 花雕酒
    1000 克
  • 700 克
  • 100 克
  • 白兰地
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 1752.5 mg
Protein 12 g
Kalorie 688.6 kJ / 164.8 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 20.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše