Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ziaren zbóż, np. żyta, pszenicy, orkiszu
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 81.4 g
- Tuk
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 11.8 g
- Sodík
- 291 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Śródziemnomorski chleb twarogowy na zakwasie
16 Std. 40 Min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14h 30min
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28 Std. 10 Min
Mieszanka do wypieku chleba pełnoziarnistego z sezamem i makiem
10 min
Rustykalna przyprawa do chleba
5min
Waniliowy erytrytol
72 Std.
Ziołowa przyprawa do chleba
5min
Chleb na parze
2 Std. 20 Min
Bułeczki z solą gruboziarnistą
4h 30min
Mąka pszenna
5min
Bawarski chleb preclowy
2 Std.
Chleb codzienny na drożdżach
3 Std. 45 Min