Zařízení & příslušenství
老上海葱油饼
Příprava 20min.
Celkový 50min.
10 个
Suroviny
面皮
-
中筋面粉250 克
-
水170 克
-
干酵母粉 (约3克)1 茶匙
-
细砂糖5 克
油酥
-
猪油100 克
-
中筋面粉100 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
五香粉1 小撮
-
椒盐1 小撮
制作
-
葱 切末200 克
-
油 涂抹用
-
油 油煎用
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
199.9 mg
Protein
4.5 g
Kalorie
930.5 kJ /
222.6 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
27.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
孩子的早餐
15 recepty/-ů
Čína
Čína