生煎包

生煎包

4.8 10 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
20 个

Suroviny

  • 依面粉的吸水性调整
    130 - 140 克
  • 干酵母粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 面粉
    300 克
  • 肉皮冻 切块
    80 克
  • 猪肉肉糜 建议选择7分瘦3分肥的
    230 克
  • 生抽
    25 克
  • 取葱白部分,切末
    3 支
  • 油煎用
    1 汤匙
  • 热水 油煎有
    适量
  • 白芝麻 装饰用
    1 把
  • 取葱绿部分,切末
    3 支

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 个

Protein 9 g
Kalorie 621 kJ / 148 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...