Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 - 140 克 水 ,依面粉的吸水性调整
- ½ 茶匙 干酵母粉
- 10 克 糖
- 300 克 面粉
- 80 克 肉皮冻 ,切块
- 230 克 猪肉肉糜 ,建议选择7分瘦3分肥的
- 25 克 生抽
- 3 支 葱 ,取葱白部分,切末
- 1 汤匙 油 ,油煎用
- 适量 热水 ,油煎有
- 1 把 白芝麻, 装饰用
- 3 支 葱 ,取葱绿部分,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 个
- Kalorie
- 621 kJ / 148 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.6 g