Zařízení & příslušenství
生煎包
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
20 个
Suroviny
-
水 依面粉的吸水性调整130 - 140 克
-
干酵母粉½ 茶匙
-
糖10 克
-
面粉300 克
-
肉皮冻 切块80 克
-
猪肉肉糜 建议选择7分瘦3分肥的230 克
-
生抽25 克
-
葱 取葱白部分,切末3 支
-
油 油煎用1 汤匙
-
热水 油煎有适量
-
白芝麻 装饰用1 把
-
葱 取葱绿部分,切末3 支
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 个
Protein
9 g
Kalorie
621 kJ /
148 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
爱吃家常菜
8 recepty/-ů
Čína
Čína