Cake svizzera

Cake svizzera

3.3 3 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 15hod.
16 fette

Suroviny

Torta il giorno precedente
  • burro, non salato morbido q.b. per
    imburrare
  • farina q.b. per cospargere
  • 100 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 20 g di acqua
    20 g di rum
  • 4 uova
  • 200 g di burro, non salato morbido, a pezzi
  • 100 g di panna acida
  • 140 g di zucchero
  • 1 bustina di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di farina
  • ½ bustina di lievito in polvere
Cake svizzero
  • 4 uova
  • 200 g di burro, non salato morbido, a pezzi
  • 100 g panna acida
  • 2 bustine di colorante alimentare liquido, rosso (circa
    40 g)
  • 150 g di zucchero
  • 1 bustina di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di farina
  • ½ bustina di lievito in polvere
  • zucchero a velo q.b. per
    spolverizzare


Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 32 mg
Protein 5 g
Kalorie 1347 kJ / 322 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...