Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta il giorno precedente
-
burro, non salato, morbido q.b. per
imburrare - farina, q.b. per cospargere
- 100 g di cioccolato bianco, a pezzi
-
20
g di acqua
nebo 20 g di rum - 4 uova
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi
- 100 g di panna acida
- 140 g di zucchero
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina
- ½ bustina di lievito in polvere
Cake svizzero
- 4 uova
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi
- 100 g panna acida
-
2
bustine di colorante alimentare, liquido, rosso (circa
40 g) - 150 g di zucchero
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina
- ½ bustina di lievito in polvere
-
zucchero a velo, q.b. per
spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 32 mg
Alternativní recepty
Treccia al burro a 6 capi
2h 35 min.
Biscotti milanesini
3 Std.
Spätzli alla crema di verza
Žádné hodnocení
Glassa al burro
5 Min
Biberli dell'Appenzello
2 Std. 20 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Knöpfli
50 Min
Dolcetti al cioccolato e lamponi
Žádné hodnocení
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min
Tortine alle fragole
1 Std. 15 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min