Zařízení & příslušenství
花生沾醬
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 20min.
12 人份
Suroviny
-
新鮮紅辣椒 切片1 根
-
蒜頭2 粒
-
20 克 椰子油花生油20 克
-
無鹽烤花生160 克
-
椰奶400 克
-
棕櫚糖30 克
-
羅望子果肉 或果泥60 克
-
魚露20 克
-
蝦醬1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
772 kJ /
173 kcal
Tuk
14 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
精選中西式醬料&沾醬
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan