Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 200 克 帕玛森奶酪(Parmesan cheese), 切块(约3厘米)
波隆那肉酱
- 200 克 综合蔬菜 (西芹、胡萝卜和洋葱),切块
- 40 克 特级初榨橄榄油
- 800 克 综合肉糜 (猪肉、牛肉各半)
- 100 克 干白葡萄酒
- 300 克 罐头番茄碎
- 1 - 1 ½ 茶匙 盐, 适量
- ½ - 1 茶匙 黑胡椒粉, 适量
白酱
- 1000 克 牛奶
- 80 克 黄油, 软化
- 100 克 面粉
- 1 茶匙 盐
- 1 - 2 小撮 豆蔻粉
千层面做法
- 黄油, 涂抹烤盘及馅料中使用
- 250 克 干的千层面皮, 约12片(10厘米x20厘米)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 4078.6 kJ / 974.8 kcal
- Protein
- 47.1 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 59.9 g
- Nasycený tuk
- 43.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1536.9 mg