Zařízení & příslušenství
有机番茄炖和牛肋条(无水版)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
牛腩 选用牛肋条切3厘米块,焯水洗净备用。400 克
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜2 小片
-
番茄 切块500 克
-
生抽20 克
-
糖10 克
-
小番茄 一切二200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
407.7 mg
Protein
25.5 g
Kalorie
2378.3 kJ /
569 kcal
Tuk
46.2 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
21 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常牛肉料理
8 recepty/-ů
Čína
Čína