Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- di olio extravergine di oliva per ungere
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere -
½
cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
nebo 1 bustina di lievito secco - 500 g di farina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura e finitura
- farina q.b. per spianare
-
200
g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
nebo 200 g di olive, di qualsiasi varietà, denocciolate - 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 458 mg
Alternativní recepty
Torta tiepida al cioccolato
1 Std. 15 Min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Žádné hodnocení
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Žádné hodnocení
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50min
One pot di pasta con prosciutto
25 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Torta soffice al cioccolato
1 godz. 30 min
Bevanda digestiva al finocchio
10 Min
Cornetti al prosciutto
35min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 godz. 30 min