Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- di olio extravergine di oliva per ungere
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere -
½
cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
nebo 1 bustina di lievito secco - 500 g di farina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura e finitura
- farina q.b. per spianare
-
200
g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
nebo 200 g di olive, di qualsiasi varietà, denocciolate - 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 458 mg
Alternativní recepty
Crostata di marmellata
1u. 10min
Cornetti al prosciutto
35min
Drink 100% pompelmo
Žádné hodnocení
Ragù di lenticchie
1u. 30min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Torta marmorizzata
2u.
Parmigiana al forno
1h 50min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1u. 30min
Impasto per pizza
1h
Focaccia alle cipolle
2h 20 min.
Purè di patate nature
55min
Torta soffice al cioccolato
1u. 30min