Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- di olio extravergine di oliva per ungere
- 260 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere -
½
cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
nebo 1 bustina di lievito secco - 500 g di farina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura e finitura
- farina q.b. per spianare
-
200
g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
nebo 200 g di olive, di qualsiasi varietà, denocciolate - 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 458 mg
Alternativní recepty
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Risotto Cinque P
30 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Rotolo al quark e fragole
1 godz. 30 min
Cupcake con lamponi e cocco
2 godz. 20 min
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Sbrinz, grattugiato
Žádné hodnocení
Cake al limone
1h 5min
Crostata di marmellata
1 godz. 10 min