
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g rauwe cashewnoten
- warm water om te weken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 70 g margarine
- 1 ½ tl zout
- 50 g olijfolie
- 260 g water
- 100 g tapioca
- 20 g voedingsgist
- 10 g ciderazijn
- ¼ tl knoflookpoeder
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 brood (± 700 g), bv. ciabatta- of zuurdesembrood of ambachtelijk brood, in plakken van 1 cm (± 20 sneetjes)
- 50 g ontpitte olijven uitgelekt, gehalveerd of in plakjes (volitelně)
- 50 g geroosterde rode paprika's uit blik, uitgelekt, in stukken (volitelně)
- 50 g zongedroogde tomaten uitgelekt, in stukken (volitelně)
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 155 kcal / 648.3 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 297.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Žádné hodnocení
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Rabarber en gember gin fizz
336hod. 10min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1hod. 30min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gefermenteerde wortelen
Žádné hodnocení
Banketbakkersroom
15min
Peperkoekkoekjes
2hod. 20min
Parelgerst- en champignonsoep
Žádné hodnocení