![Peras al vino tinto y vainilla Peras al vino tinto y vainilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/93898_1324-0-3144-3144.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de piloncillo granulado
- 750 g de vino tinto
- 1 cucharada de vainilla
- 3 piezas de anís estrellado
- 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 367 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Ate de pera
10 Std.
Duraznos con lavanda y miel Al vacío
1 Std. 20 Min
Peras con chocolate y chile morita
40min
Rompope de piñón
1 Std. 10 Min
Ate de membrillo
1h 45 min
Leche frita de chocolate
2sa 30 dk
Mermelada de naranja
40min
Dulce de leche
2 Std.
Pastel de durazno y ciruela
1sa
Zanahorias agridulces
1sa
Pay de nuez con chocolate
1 Std. 10 Min
Verduras en escabeche
35min