Peras al vino tinto y vainilla

Peras al vino tinto y vainilla

4.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porciones

Suroviny

  • 400 g de piloncillo granulado
  • 750 g de vino tinto
  • 1 cucharada de vainilla
  • 3 piezas de anís estrellado
  • 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 1 g
Kalorie 1541 kJ / 367 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...