Bagels sin gluten
TM6 TM5

Bagels sin gluten

4.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g de agua
  • 80 g de leche entera
  • 10 g de levadura seca
  • 15 g de miel de agave
    nebo 15 g de jarabe de agave
  • 450 g de harina sin gluten, más un extra para enharinar
  • 1 cdita de sal
  • 10 g de mantequilla sin sal
    nebo 10 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 clara de huevo
  • 1 cda bicarbonato de sodio
  • 1 yema de huevo
  • 2 cdas de leche
  • 1 cda de ajonjolí negro
  • 1 cda de ajonjolí blanco

Nutriční hodnoty
na 1 pieza
Kalorie
1267 kJ / 302.8 kcal
Protein
9.8 g
Sacharidy
57.2 g
Tuk
6.5 g
Nasycený tuk
1.7 g
Vláknina
8.2 g
Sodík
647.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty