Burgonya és zöldbab petrezselymes pestóval

Burgonya és zöldbab petrezselymes pestóval

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 adag

Suroviny

  • parmezán kéreg nélkül, darabolva (3 cm)
    20 g
  • fenyőmag
    1 ek
  • fokhagyma gerezd
    1
  • petrezselyem levél, sima, friss
    10 ág
  • extra szűz olívaolaj
    50 g
  • ½ tk
  • víz
    400 g
  • burgonya (kb. 6), hámozva, negyedelve
    400 g
  • zöld bab tisztítva
    400 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 adag

Sodík 284.7 mg
Protein 6 g
Kalorie 885.7 kJ / 210.8 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše